Ledige pladser i 9. kl. efter sommerferien 2018.

Vil du gerne have stort udbytte af det sidste år af skolen?

Da flere elever tager på efterskole, har vi ledige pladser i 9. kl. efter sommerferien!

Klassen arbejder rigtig godt, og mange går op i skolearbejdet. Der er en høj arbejdsmoral og lektierne bliver lavet!

Vil du gerne være en del af det miljø, så tror vi, at vi kan give dig et rigtig godt år!

Klassen skal sammen på udenlandsrejse i september måned, og vi er derud over en del af et Europæisk projekt, hvor 1/3 af klassen skal til Polen og 1/3 til Tyskland. Der har allerede været en gruppe i Italien i 8. kl.

Har det vagt interesse, så kontakt skoleleder Mark Lindberg-Christensen på tlf. 32 55 47 11.

Optagelse sker til 0. kl.

Hvert år optager skolen dog elever på de øvrige klassetrin såfremt der er ledige pladser.

Venteliste

Man bliver optaget på skolen via skolens venteliste. (Se link længere ned på siden). Forud for optagelse indkaldes til en optagelsessamtale.

Hvornår kan man blive optaget på skolens venteliste

Optagelse på skolens venteliste kan ske lige fra det tidspunkt barnet er født.

Vi gør opmærksom på, at der er lange ventelister til 0. klasse skoleårene  2018/19, 2019/20, 2020/21 og 2021/2022.

Hvordan foregår optagelse på ventelisten

Følg linket her for at indtaste alle oplysninger om dit barn:

Indskrivning til ventelisten

Gebyret for at blive optaget på skolens venteliste er kr. 400.

Hvis du har spørgsmål ang. venteliste eller optagelse, kan du henvende dig til en af skolens sekretærer – Elin Riis-Sloan på tlf. 32 55 47 11, mail [email protected]